Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Rólunk

Szeretnéd tudni, hogyan jött létre a Nelia virágbox? 

Ismerd meg történetünket  ...

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy lány, aki mindig is rajongott a virágokért. Ez a lány azonban teljesen mással foglalkozott, webáruházakat készített. Amiért egyébként ugyanúgy rajong, mint a virágokért – jó hát tudom, hogy fura, de igenis lehet ugyanúgy szeretni ezt is… Szóval ez a lány vagyok én… Andi :-)!

Aztán volt egy másik lány, aki szintén nagyon szerette a virágokat és ő még értett is a témához, mivel ő valamikor réges-régen virágkötésznek tanult. Ő Gabi. Gabit, a mostoha sors azonban távolra szakította ettől a szép területtől… egészen addig, míg Andi, azaz én -  meg nem fűztem, hogy készítsen nekem olyan szép virágboxokat, amiket szívesen ajándékozhatok a barátnőimnek, a nagynénémnek, bölcsis néniknek…. a szomszédnak, a nővérkének a kórházban, az óvónéniknek. 

Gabi csodaszép virágboxokat készített, a virágboxoknak mindenhol nagy sikere volt, engem pedig örömmel töltött el, hogy végre olyasvalamit adhatok ajándékként, ami egyedi, különleges és igazán szemet gyönyörködtető látvány. Szerintem terápiás hatása is van, én mindig tartok egy virágboxot az íróasztalomon és szabad perceimben csak csodálom és határozottan jobban érzem magam utána. (Jó, azért légyszi tudományos bizonyítokat ne kérjetek! De ha ezt majd más is tapasztalja, ossza meg kérem velem.)

Szóval mindezek után úgy döntöttünk, hogy útjára indítjuk szeretett virágboxainkat, hogy eljussanak mostantól mindenkihez, aki ugyanúgy rajong a virágokért, mint mi!

Mert ugye, aki a virágot szereti….

Andi & Gabi

 

Az oldal tetejére